A csónaknak nevezett kenu szerintünk minimum hajó.

2010. szeptember 27., hétfő

Zárótúra 2010.

Köszönjük mindenkinek, akik idén vagy idén is velünk jöttek kikapcsolódni bekapcsolódni, akik úgy döntöttek, hogy az egyre többet érő szabadidejüket velünk osztják meg, akik velünk eveztek, sátraztak, szedtek fát, kullancsot, pucolták a hagymát, krumplit, tésztát, a satöbbit, akik velünk itták a sört, csapkodták a szúnyogokat, böglyöket, vagy velünk majomhintáztak, áztak, borultak, süttették a hasukat a fűben és az aranyló fövenyen, akik velünk lófráltak a parton, velünk kacsáztak önfeledten lapos kaviccsokkal, és akikkel együtt kémleltük az eget, és mondtunk "kutyafittyet" a közelgő viharfelhőkre!

Ha nektek jól telt az évad, akkor nekünk is - köszönjük a visszajelzéseket! Köszönjük Kalandorok!





A zárótúra... A zárótúra felét meg elfújta a viharos szél: vasárnap ugyanis "közös megegyezéssel" már nem szálltunk kenuba. Eső ugyan már nem esett, de a szél ereje minimum kétségessé tette a normális evezést. Szombaton azért még napsütésben induló, nagy kört tettünk Dunakilitiről Doborgaz felé s még lejjebb. Este tábortűzön paprikáskrumpli - hogy valami teljesen közhelyes klasszikus bográcsétellel zárjuk a nyarunkat. Aztán csak tápláltuk, szítottuk a tüzet, és közben a hol szemerkélő, hol szakadó esőben a talpon maradtakkal akkorát buliztunk hajnalig (nem mintha ez a képeken bármennyire is látszódna), hogy még az asztalra is jutott néhányunkból... Végre egyszer csak mi voltunk a kempingben!

Szegény szarvasok csak most bőgtek igazán!
























 Barna Gábor és a kempingfőnök: "létösszegzés"



















Na, menjünk...




Mostantól tehát ismét takaréklángon üzemelünk, lesz majd persze ez-az (mindjárt pl. Krumlovsky Maraton, hagyományos éjszakai túra, szilveszteri parti, és még bármi is lehet!), de a bejegyzéseink is ritkulni fognak.

Eddig is igaz volt, és tobábbra sincs másként: bárki, aki rajtunk keresztül szeretné megosztani képeit, videóit, írását, az küldje el hozzánk az ismert csatornák valamelyikén! Búcsúzni meg nincs miért!



Sz'A'










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése