A csónaknak nevezett kenu szerintünk minimum hajó.

2009. március 16., hétfő

Vadvízi videók

Gyerekkoromban a kívánságműsorok hallgatásakor türelmetlenül vártam, amikor felkonferáltak egy számot, aztán csak dumáltak, hogy mikor jelent meg az első lemez, meg ki váltotta a bandában második basszgitárost, (miután az első egy tűzpiros Porsche 911 GT3-mal a hátsó ülésen két benarkózott félvér nővel - vidáman és szabadon lobogó hajjal - Las Vegasban egy mulatóhelyről a másik felé tartva egy hajtűkanyarban kisodródott a szakadékba, miközben az autórádióból üvöltött a rakenroll) - szóval ugyanúgy húzták az időt, mint ezek a sorok, amelyeket most olvasol.




Elsőként egy világrekordnak címkézett vízesésugrás... Nem tudom, mennyire meggyőző: vannak kétségeim, hogy a srác ép testtel és lélekkel került onnan ki!




Itt legalább tudható, hogy a fickó, Felix Lämmler nemcsak túlélte a 34 métert, de jól is esett neki. Nézzük el és bocsássuk meg a készítőknek a hatásvadász rendőrautó-szirénázás izgalomfokozó eszközét... De csak mert ez tényleg világrekord! A helyszín Svájc, Leuenfall vízesés, 2007.



Teljesen amatőr videó, de azért még vállalható és látványos, ezenkívül végre a kenusok is helytállnak a pályán!



Az utolsó előtti bejátszás egy kamikaze-akció: az nyer, aki átugrat a "pálya" végén feltornyosuló hullámokon!



Végezetül egy talán már sokak által hallott "raftos" kifejezés, az eszkimófordulás gyakorlati bemutatását láthatjuk. Sajnos ez a videó be nem ágyazható, vagyis itt tessék klikkelni!


Sz'A'

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése