A csónaknak nevezett kenu szerintünk minimum hajó.

2012. december 25., kedd

Kalandor-szilveszter 2012.




Kalandor SZILVESZTER 2012


Újra fergeteges szilveszteri bulira készülünk az Aranytízbenamelyre ezennel meghívunk minden lelkes kalandort! Lesz zene, tánc, tombola, papírtrombita-verseny, jó hangulat, hajnalig tartó mulatság! Egyedül, párban vagy barátokkal, itt mindenki jól érezheti magát! (Aranytíz Művelődési Központ: Bp. V.ker. Arany János u. 10., 2012 december 31-én, 21.30 órától.)


Belépő: 2000 Ft/fő (bérleti díj, ügyelet, hang- és fénytechnika bérleti díja, DJ, némi ennivaló (pogácsa, aprósüti , zsíroskenyér), éjféli pezsgő!

Étel és ital bármilyen mennyiségben behozható!

Kérünk minden érdeklődőt, lehetőleg előre jelentkezzen be telefonon vagy emailben, hogy a várható létszámhoz és igényekhez igazíthassuk a terem berendezését! Előzetes asztalfoglalás lehetséges. (06-30-948-4223), info(kukac)kalandor-vizitura.hu.

A lelkesen készülődő Kalandor-csapat nevében:

Barna Gábor főszervező


KÖSZÖNJÜK MINDEN KEDVES KALANDORNAK, HOGY EBBEN AZ ÉVBEN IS MINKET VÁLASZTOTTATOK, A KALANDORRAL VÍZITÚRÁZTATOK!
A továbbiakban is nézzetek vissza időnként a honlapra, hiszen lesznek még idén programok: gyalogtúra, szilveszteri buli, éjszakai túlélőtúra, síelés, és talán még vízitúra is!


Üdvözlettel : Barna Gábor és a Kalandor Vízitúra csapata



2012. december 14., péntek

Vízvonal.hu




Talán szűkebb körben és a Facebookon már hirdettük ezt az oldalt, ill. az oldalhoz tartozó boltot (hacsak nem inkább a bolthoz tartozik az oldal). A helyzet azóta sem változott: nem csak azért reklámozzuk, mert a "szakmánkba" vág, hanem mert a honlap stílusa teljes harmóniában van a valósággal - és velünk is. Érdemes nézegetni, ha másért nem, akkor a szokatlan, mégis teljesen normális, életszerű, természetes hangvétele miatt. Aztán ha "jól kiszórakoztuk" magunkat, mindenképpen érdemes elmenni az apró helyiségbe, Pesten a Ráday és a Kinizsi utca sarkára, megtapasztalni az olvasottakat - és esetleg a nyárra, akár a karácsonyi ajándékokra készülve... Az árai abszolút tisztességesek ill. olcsóak, felveszik a versenyt az ismert nagyobb áruházakkal. Csak egy példa: negyedáron, hazai gyártásban vettem meg itt ugyanazt a típusú hajókötelet, mint amelyiket a narancssárga barkácsáruházban kínai gyártásban árulnak.

Minden, ami vizes cucc, kapható itt, leszámítva a fürdőruhát, a velneszhétvégét és a zsemlét.


Sz'A'