A csónaknak nevezett kenu szerintünk minimum hajó.

2010. október 26., kedd

Visegrád-Budapest az Eventus Klubbal

.
.
.
.
.
A múlt vasárnap (október 24-én) az EVENTUS KLUB által szervezett Visegrád-Budapest-adománygyűjtő vízitúrán készült képek kivételesen itt láthatók, ugyanis az eddig használt tárhelyünk betelt. (Amúgy senkit nem szeretnénk a Fácséra szoktatni, igyekszünk másik tárhelyet találni, vagy helyet túrni a régin.)


Itt pedg a szervezők oldala, ahol elolvasható, miért is volt ez az egész!






Sz'A'




2010. október 18., hétfő

Kolontár, Devecser, Somlóvásárhely és környéke

.
 .
.
.
F E L H Í V Á S !



Sokakkal együtt mi is kérünk mindenkit, aki teheti, hogy adakozzon a vörösiszap-tragédia károsultjai  javára, a helyreállításra!

Ennek egyik sajátos módját (egynapos kenus felvonulás Visegrádtól Budapestig és az önkéntes túradíj felajánlása adományként) az evezős EVENTUS KLUB szervezi nemzeti ünnepünk másnapjára, vasárnapra, ennek részletes programja itt olvasható! Az alkalmon a Kalandor Vízitúra is részt vesz. (Lehet velünk is egyeztetni, jelentkezni október 21-éig, tehát csütörtökig a +36-30-948-4223-os számon vagy az info /kukac/ kalandor-vizitura.hu e-mail címen.



Egyéb pénzadományok a Magyar Kármentő Alapba.
A segítségnyújtás további lehetséges formáiról információ:  www.vorosiszap.com




2010. október 14., csütörtök

Krumlovský Vodácký Maraton 2010. - BESZÁMOLÓ





Nem az a lényeg, hogy mind az öten a rajt előtti pillanatban ültünk először életünkben raftban, hanem az, hogy baromi jó volt! És a végén még a tűzoltókat is lenyomtuk! Márpedig ha valaki, akkor egy tűzoltó az ért a vízhez! Pláne öt vagy hat! És bizony a kenusaink is... beértek a célba!

Mert tényleg az az igazság, hogy ez a minden év októberének második szombatján megrendezett evezős maraton nekünk valahogy sosem verseny. Lehetne - és lehet, hogy hamarosan egyszer az is lesz -, de annyira élvezzük a zúgókat, rézsűket, sportutcákat, a nagy hullámokat, az adrenalint, az esetleges borulást és a közös röhögést, hogy nekünk tényleg pusztán a részvétel, a víz, a hullámhengerek, a táj, a hülyeség élvezete a fontos. Az egyetlen szabály - magunkkal szemben - az, hogy mindig jobbat menni, mint az előző évben. Ez rafttal tehát mindenképp sikerült...
.
.
.

.



Itt pedig a képek (Orsi, Ispi, Bandi lövései)!




Sz'A'